Bumper voetbal

Bumper voetbal
Deze attractie huren
Video bekijken

Bumper voetbal is een nieuwe voetbalsport waarbij niet alleen uw conditie, maar ook uw lachspieren op de proef worden gesteld! Twee teams nemen het tegen elkaar op maar let op: in dit spel is alles toegestaan! Als speler bent u omringd door een grote opgeblazen bal die dient als stootkussen. Alleen uw benen hebben de vrije loop. Kedengedeng…Boing! Huur nu bij ons Bumper Voetballen en ervaar het zelf!

U kunt het uw tegenstanders zo moeilijk mogelijk maken door ze uit het veld te beuken, over de kop te stoten en door de lucht te laten vliegen. Niet alleen de bal is het doelwit, maar ook uw tegenstanders. Dit blijkt al bij het startsignaal, wanneer beide teams met volle kracht naar de bal toe rennen en elkaar omver stoten. Lukt het u om de bal te veroveren? Of beter nog: lukt het u om overeind te blijven staan?

De wedstrijd is één groot feest, waarbij fun, teamspirit, samenwerking en zelfverzekerdheid hoog in het vaandel staan. Bumper voetbal is het ideale, meest hilarische spel voor uw familiedag, vrijgezellenuitje of bedrijfsfeest.

Bumper voetbal kan gespeeld worden in teams van:

– 3 versus 3 (6 Bumper Ballen)
– 4 versus 4 (8 Bumper Ballen)

Uit ervaring adviseren wij een potje voetbal 10 tot 15 minuten te spelen en dan door te wisselen. Bumper voetbal wordt een stuk intensiever ervaren dan een normaal potje voetbal.

Dit spel is alleen te boeken  met professionele begeleiding van een officiële Bumper voetbal scheidsrechter van, van Aperlo Attractieverhuur. ( losse verhuur alleen op aanvraag)

 

Prijs: € 75,00 per 2 stuks